Peste

Macrou gatit la cuptor

Macrou la cuptor este o reteta si un mod simplu si foarte rapid de a obtine peste gustos intr-un timp foarte scurt. Mai precis in maxim 30 de minute veti avea un peste savuros in farfurie, gata sa il devorati pana ce nu ramane din el decat o adunatura de oase.
Macroul este un peste foarte gustos, cu o aroma aparte, Singura conditie este sa gasiti o sursa de incredere de unde sa il achizitionati.
Ideal este sa il gasiti sub forma proaspata, dar din pacate magazinele nu reusesc deseori sa gaseasca furnizori care sa le ofere macrou proaspat.
Alta posibilitate de a testa calitatea pestelui este sa il gasiti sub forma decongelata in supermarketurile mari si sa ii puteti observa interiorul burtii. Daca oasele se desprind usor de carne evitati sa il cumparati.

cititor xml efactura pdf

macrou-la-cuptor

Reteta rapida de macrou la cuptor

  • – macrou
  • – lamaie
  • – folie de aluminiu
  • – sare si piper

Spalati bine pestele si indepartati pielita neagra de pe peretii burtii pentru ca aceasta are un gust amar. Taiati capul si coada, intindeti o folie de aluminiu si asezati pestele pe aceasta.

difuzoraromaterapie.ro

Taiati 2 felii de lamaie si asezati de o parte si de alta a pestelui, asezonati cu sare si piper si dati la cuptor la 180 gr C pentru 30 de minute.

Cam acesta este tot efortul necesar. Veti obtine un peste foarte gustos, gatit rapid in sucul propriu, cu putina mireasma de lamaie. Tot ce va mai trebuie este o garnitura sanatoasa.
Pofta buna!

Save