Hit enter after type your search item
  Jurnal Culinar

  Retete rapide si gustoase

  Kendama Originala

  Oferta difuzoare aromaterapie Coada de sirena copii

  Am fost foarte placut surprins sa aflu ca exista pe pamant o pasiune cum este kendama, o jucarie care face tableta sau smartphone-ul neatractiv pentru copii. Acestia se joaca cu nesat prin parcuri si in pauzele de la scoala si se intrec in manevre care mai de care mai complexe.

  Ce este kendama?

  Jucaria minunata din lemn este formata din 2 elemente: ken-ul (ciocanelul cu cupe) si tama (bila), legate intre ele cu o sfoara. Lemnul pentru kendama este de obicei unul de esenta tare, care nu sufera de pe urma ciocnirii intre bila si ken.

  Bila este in general elementul distinctiv al kendamei, aceasta fiind colorata cu multe tipuri de vopsea sau efecte artistice, dar cateodata si ken-ul beneficiaza de atentia artistilor care orneaza aceste jucarii.

  KDM Kendama CartonPentru doritori exista numeroase magazine online dar si fizice unde puteti gasi aceste minunate jocuri.

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :