Hit enter after type your search item
  Jurnal Culinar

  Retete rapide si gustoase

  Pahare vin cristal

  Oferta difuzoare aromaterapie Coada de sirena copii

  Din categoria pahare vin cristal si in aceeasi idee clasica in care recipientul in care servesti o bautura sau mancare, detine o mare importanta si are implicatii directe in gustul si impresia pe care ti-o lasa alimentul in speta, vorbim astazi despre paharele pentru vin, fie ca vorbim de o sticla mediocra sau de cristal de Bohemia.

  Tipuri de pahare vinpahare vin bohemia cristal

  Chiar daca pare ciuda, paharele pentru vinuri rosii se deosebesc de cele pentru vinuri albe, iar diferenta provine din forma lor. Un set de pahare vin rosu se remarca prin piciorul inalt si cupa cu o capacitate generoasa, peste 330ml, care se ingusteaza spre bura paharului. Avand o astfel de capacitate, se toarna vin doar pana la prima treime a cupei. Volumul acesteia este gandit sa ofere spatiul necesar dezvoltarii aromelor din vin si permitere savurarea acestora odata cu lichidul, formand astfel o experienta gastronomica de exceptie.

  Pe de alta parte un set de pahare de vin alb se remarca printr-o constitutie mai mica atat in privinta inaltimii paharului, cat si a capacitatii cupei. Nivelul vinului alb in pahar obisnuieste sa se aprobie de limita superioare a cupei.

  Putem vorbi de asemenea de efectul pe care forma si modelele sticlei sau cristal-ului o au asupra placerii servirii. Oricum ceva e sigur, paharul nu va reusi de unul singur sa imbunatateasca gustul unui vin mediocru.

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :