Sos Tartar

Exista nenumarate retete culinare care fara un sos alaturi nu au acelasi farmec. Sosul Tartar se potriveste foarte bine cu pestele la cuptor, cu cartofii copti sau biftec.

Ingrediente reteta sos Tartar:

  • o ceasca maioneza
  • patrunjel verde
  • 2 castraveti in otet
  • jumatate de ceapa mica
  • un ou fiert tare
  • 2 linguri capere
  • sare si piper

Sos Tartar

Mod de preparare:

Sosul Tartar se poate prepara foarte usor si simplu.  Puteti folosi si maioneza din comert. Tocati marunt 2 linguri de patrunjel, castravetii, ceapa, oul si caperele. Amestecati ingredientele si omogenizati bine apoi potriviti de sare si piper. Sosul tartar se poate pastra in frigider cateva zile.

Mai puteti folosi ca ingrediente: masline, marar sau ardei iute, mustar Dijon.

Asta e tot. Pofta buna!

Reteta Jurnal Culinar
recipe image
Denumire
Sos Tartar
Publicat
Timp total
Voturi
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

nbogdani has written 110 articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>