Sos Tartar
Exista nenumarate retete culinare care fara un sos alaturi nu au acelasi farmec. Sosul Tartar se potriveste foarte bine cu pestele la cuptor, cu cartofii copti sau biftec.
Ingrediente reteta sos Tartar:
- o ceasca maioneza
- patrunjel verde
- 2 castraveti in otet
- jumatate de ceapa mica
- un ou fiert tare
- 2 linguri capere
- sare si piper
Mod de preparare:
Sosul Tartar se poate prepara foarte usor si simplu. Puteti folosi si maioneza din comert. Tocati marunt 2 linguri de patrunjel, castravetii, ceapa, oul si caperele. Amestecati ingredientele si omogenizati bine apoi potriviti de sare si piper. Sosul tartar se poate pastra in frigider cateva zile.
Mai puteti folosi ca ingrediente: masline, marar sau ardei iute, mustar Dijon.
Asta e tot. Pofta buna!
Reteta Jurnal Culinar
Denumire
Sos Tartar
Publicat
Timp total
Voturi
5 Based on 1 Review(s)
Anterior
Ciorba de pui cu taitei
Mai nou