aparat de facut paine

Aparat de facut paine

Un bun aparat de facut paine, cu un pret ok, te salveaza atunci cand te-ai saturat sa tot citesti etichete cautand datele de expirare, informatiile despre compozitie, in incercarea de a evita produsele cu conservanti si aditivi periculosi. Te ajuta in plus sa faci economii, oferindu-ti in acelasi timp o paine gustoasa si sanatoasa, obtinuta numai din ingrediente naturale, controlate de tine.

cititor xml efactura pdf

O paine fara conservanti, numai din ingrediente nepericuloase, are un pret destul de mare, de peste 1 eur per bucata. Iar daca este ambalata si feliata, ajunge chiar la 1.5 eur pentru anumite sortimente cu adaos de fibre.

Aparatul de facut paine – alegerea ideala pentru o viata sanatoasa

Achizitia unui astfel de aparat iti asigura obtinerea unor produse cu 2 clase calitative superioare painii modeste pe care o cumparai pana in prezent din magazin, la un cost mai mic decat cel pe care ar trebui sa il platesti pentru o paine de aceeasi calitate ambalata si feliata, achizitionata din comert. In plus iti ramane tie placerea de a face miscare pentru a o felia :). Te ajuta un cutit bun sa uiti de acest neajuns.

difuzoraromaterapie.ro

Preturile variaza in magazinele online de la 220 ron pana la 1.000 ron, in functie de marca, capacitati dar si performante. Aparatele cu preturi minime se limiteaza la o paine cu o greutate medie (pana in 1kg), numar redus de programe si functii, in timp ce masinile de paine cu preturi mai mari livreaza o gama larga si impresionanta de produse: paine, chifle, briose, baghete, chiabatta, focaccia si chiar placinta.

aparat de facut paine

Specificatii tehnice importante

  • capacitatea
  • puterea (direct proportionala cu capacitatea si invers proportionala cu timpul de coacere)
  • numar programe
  • gama de produse (tavi suplimentare)
  • functii (programare intarziata)

Un aparat de facut paine poate fi transformat usor intr-un ajutor de nadejde in bucatarie, asigurant munca cea mai grea atunci cand doriti sa faceti un cozonac, o placinta sau gogosi, pregatind aluatul pentru dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti in interior ingredientele si sa asteptati ca acesta sa isi faca magia.

Moulinex Bread of the World 1600W

Este varful de gama al masinilor de facut paine si iti indeplineste orice dorinta ai avea. Are review-uri numeroase si recenzii maxime in magazinele online. Va puteti convinge singuri .
Gasiti o oferta buna pentru un magic aparat de facut paine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *