Hit enter after type your search item
  Jurnal Culinar

  Retete rapide si gustoase

  Storcator de fructe Philips

  Oferta difuzoare aromaterapie Coada de sirena copii

  Eram reticent la ideea de a consuma fructele sub forma de suc si de a arunca pulpa, insa cand am facut cunostinta cu storcatorul Philips HR1869 mi-am schimbat aceasta opinie. Consumul unui suc natural facut din fructele alese de tine este un deliciu si iti aduce o satisfactie imensa, trecand usor peste ideea de risipa in privinta pulpei si a cojii. Poti face orice combinatie de fructe si legume care ti se pare potrivita si sa iti uimesti invitatii sau membrii familiei.

  Storcator fructe philip hr1869storcator de fructe si legume

  Storcator de fructe Philips – un asistent de barman de nadejde

  Este un storcator multifunctional de 700W cu 2 viteze, indeajuns de puternic pentru a face fata oricaror solicitari. Detine un tub de alimentare cu fructe destul de larg de 80mm pentru a nu va chinui sa taiati fructele inainte de stoarcere si are un recipient incapator de 1,5 litri pentru suc.

   Vine in pachet cu un accesoriu gen palnie pentru a nu stropi in jur cand doriti sa faceti suc direct in pahar, in cazul unor cantitati mici de fructe.

  Storcator Philips 1869

  La capitolul ergonomie se remarca prin sita din inox usor de curatat. Pentru unele storcatoare era nevoie de o perie pentru aceasta componenta, datorita intepenirii pulpei sau bucatilor de coaja in micile orificii ale sitei, dar la acest model spalarea si curatarea se face usor, doar folosind partea aspra a buretelui de vase. Toate componentele pot fi spalate si cu ajutorul unei masini de spalat vase.

  Asamblarea se face foarte usor, componentele intrand usor in lacasul lor si sunt fixate in siguranta datorita levierului simplu si eficient.

  StorcatorFructePhilips1869Este potrivit si pentru citrice, avand un design special pentru acestea, in comparatie cu alte storcatoare care se blocheaza din cauza pulpei citricelor si ai nevoie de un aparat suplimentar, sau un storcator din plastic.

  Acest gen de aparat nu este pe placut nutritionistilor sau celor ce tin o dieta raw din cauza ca stoarcerea fructelor nu se face prin presare la rece si in acest mod sunt distruse anumite vitamine si minerale din fructe, insa in acest buget nu gasesti un aparat de incredere pentru presat la rece.

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Storcator de fructe Philips HR1869
  Author Rating
  51star1star1star1star1star

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :