cuptor electric mic

Cuptor electric mic cu pret ok

Un cuptor electric mic ieftin va ofera avantajul unui pret redus, in comparatie cu cuptoarele incorporabile, precum si ergonomia si libertatea de a-l depozita dupa utilizare, lasand bucataria aerisita.

cititor xml efactura pdf

Il gasiti sa cumparati foarte usor, in multe din magazinele de electrocasnice si chiar online. Trebuie sa stiti insa ca un cuptor pe care veti plati 200 de lei nu va oferi fiabilitatea si calitatea materialelor si a componentelor care sa va satisfaca.

Un cuptor electric mic cu convectie ofera performante superioare, datorita uniformizarii temperaturii si gatirii uniforme si rapide. Cele care ofera un ventilator intern pot ajunge la aceleasi performante cu ale celui cu convectie.

Caracteristici tehnice importante pentru un cuptor electric mic

  • Volumul – disponibil intre 12 litri si 50 litri, tineti cont de faptul ca intr-un cuptor de 14 litri intra la limita o pizza de 30 cm iar intr-unul de 50 de litri puteti introduce un curcan intreg, dar ocupa si foarte mult spatiu
  • Puterea – incepand de la 800W pana la 2500W
  • Calitatea – puteti alege un producator consacrat cum ar fi DeLonghi, pe care nu iti este jena sa il lasi pe masa cand vin musafirii, sau unul facut in turcia sau pe vapor, din componente de slaba calitate si cu un aspect arhaic. Aici trebuie sa decida fiecare ce buget se potriveste pentru gradul de utilizare dorit
  • Functii – convectie, grill, rotisor (disponibil in general la cele cu volum mare)
  • Timer – se opreste singur sau doar te anunta ca a trecut un anumit interval de timp

Pentru un buget limitat, dar pentru o nevoie mare de capacitate, mie mi-a atras atentia un cuptor electric mic cu un pret foarte bun Univision Grande pe care l-am gasit la EvoMag. Arata binisor si are un pret foarte ok, in jur de 350 ron. La acesti bani poti spune ca este un cuptor ieftin si bun.

cuptor electric mic GrandeAre toate functiile importante pe care trebuie sa le aiba un astfel de aparat electrocasnic si vine cu 3 ani garantie.

difuzoraromaterapie.ro

Pentru bugete mai mari si pretentii in privinta aspectului si calitatii materialelor si componentelor am gasit la un cuptor electric mic , foarte atragator dar mult mai mic, cu un volul de doar 14 litri, cu asigurari ca incap in aceste 2 pizza de 30 cm, pe doua tavi suprapuse.

Are tot ce ii trebuie pentru a fi utilizat zi de zi pentru incalzit mancarea sau pentru a face dimineata paine prajita.

Cuptor electric rotund

Daca sunteti adeptul unei pizza sau placinte cat mai mari, puteti folosi cuptorul electric rotund.

Spor la gatit fripturi suculente si chiar cozonaci pufosi.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *