Cutite ideale pentru bucatari
Cutitul bucatarului este unealta care ii permite acestuia sa obtina rezultate foarte bune in lupta crancena cu timpul si calitatea preparatelor care ies pe usa restaurantului. In cazul bucatarului amator, avantajul unui cutit multifunctional provine tot din scurtarea timpului petrecut in bucatarie prin executarea facila a operatiunilor specifice, inclusiv prin reducerea volumului de tacamuri si vase ce trebuiesc spalate la final. Acest lucru inseamna ca ideal ar fi ca bucatarul sa poata executa mai multe operatiuni cu un singur cutit: tocare, feliere, dezosare, indepartare grasime si piele etc, pentru a nu pierde timpul cautand cutitul potrivit pentru fiecare activitate pe care o desfasoara.
Cutite Sabatier
Se remarca prin calitatea exceptionala data de o experienta indelungata in faurirea cutitelor pentru bucatari. Ergonomie, otel inoxidabil dur care pastreaza lama ascutita o perioada indelungata. Marca Sabatier International s-a format in timpul a catorva generatii de mestesugari priceputi in a creea cutite de bucatarie de inalta calitate.
Cutite profesionale
Un set de cutite profesionale acopera intreaga gama de operatiuni pe care le presupune munca unui bucatar. Fie ca vorbim de un chef de restaurant sau de bucatarul din fiecare dintre noi, care se preocupa sa ofere familiei o gustare intr-un timp redus.
Oferta de cutite bucatarie
Cea mai cautata gama este cea a cutitelor profesionale. Aceasta se distinge printr-o calitate si durabilitate superioare, dar si prin preturi care cu greu se justifica pentru bucatarii amatori. Doar cei mofturosi si cu dare de mana ar putea alege un set de cutite de bucatarie profesionale, dar ulterior vor realiza ca pe multe din ele nu le vor folosi, astfel incat un cutit potrivit va fi suficient pentru orice operatiune. In era comunicatiilor electronice veti gasi cu usurinta cutite de vanzare pe internet, iar un exemplu bun este magazinul la care va duce un click pe imaginea de mai jos.
Cutite macelarie
Raman ascutite o perioada indelungata si asigura executarea facila a operatiunilor specifice macelariei: transare, dezosare si orice alte manevre care necesita o taiere de mare finete.
Cutite japoneze cu pedigree consacrat
Se remarca prin calitatea materialului, forjat si calit prin tehnici traditionale, perfectate de-a lungul a sute de ani, provenite din arta japoneza de creere a sabiilor. Aceste operatiuni asigura obtinerea unui cutit extrem de dur, cu o lama ascutita perfect si care garanteaza o perioada generoasa de functionare fara a necesita reascutire.
Seturi de cutite ceramice
Tehnologie noua, dar pe mine nu m-au convins.
Save