gratar electric cu capac

Gratar electric pentru gurmanzi

Un gratar electric ofera posibilitati multipre pentru obtinerea unor preparate gustoase, fara a fi dependenti de plita pe gaz. Prin scoaterea pe balcon sau in curte a gratarului, avand nevoie doar de o priza, putem scapa de mirosul si fumul pe care le genereaza in mod normal astfel de metode de gatit.

chilipirul-zilei.ro/

Fie ca vorbim de gratar electric profesional sau de unul pentru uzul domestic, cu capac sau fara, acest tip de aparat de gatit ofera nenumarate posibilitati pentru pregatirea unor fripturi de vis, cele mai mari cu capac oferind chiar optiunea de a afuma preparatele prin utilizarea unui pachet de folie de aluminiu perforata, in interiorul careia se pune rumegus umed si diverse ierburi aromatice.

Trebuie sa tineti cont de suprafata oferita, aceasta va permite sa terminati de gatit ceea ce aveati in plan mai repede, fara sa fie nevoie sa faceti prea multe transe, deci un gratar mare face treaba buna.

 

chilipirul-zilei.ro/

gratar electric cu capac

Utilitatea unui gratar electric

Chiar si cei care locuiesc la curte ar putea prefera ergonomia oferita de un gratar electric de gradina, scapand astfel de timpul pierdut pentru pregatirea jarului, permanenta grija sa nu ia foc preparatele si neplacerile cauzate de carbunii de proasta calitate, care te lasa la greu si trebuie sa faci vant permanent, dar fara sa umplii alimentele de funingine, ceea ce de multe ori este imposibil.

Producatorii precum Tefal, Zelmer, Philips, Rusell Hobbs sau Singer se intrec in a oferi celor interesati produse moderne si ergonomice, cu tavi pentru scurgerea sosului, scapand astfel de fumul in exces, tavi antiaderente care pot fi demontate si spalate in masina de spalat vase. Preturile pornesc de la aproximativ 150 ron pentru produse noname care nu ofera prea multe in acesti bani, pana la 500 de ron pentru cele cu pretentii pentru interior, mergand pana la cateva sute de euro pentru cele profesionale.

Un gratar de exterior vine la pachet cu un pret pe masura dimensiunilor si a calitatii materialelor din care este fabricat, pentru a permite rezistenta la capriciile vremii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *