Hit enter after type your search item
  Jurnal Culinar

  Retete rapide si gustoase

  Vas Yena

  /
  /
  /
  1146 Views
  img
  Oferta difuzoare aromaterapie Coada de sirena copii

  Gatitul la cuptor este unul dintre cele mai sanatoase moduri de preparare a hranei, iar un vas yena cu capac iti permite sa obtii rezultate superioare indiferent de reteta pe care o incerci. In plus, vasul fiind fabricat din sticla termorezistenta transparenta, vei putea observa evolutia preparatului din cuptor, astfel incat sa il poti scoate la momentul potrivit.

  Vasele termorezistente din sticla borosilicata Yena se remarca prin rezistenta ridicata la temperaturi (peste 400 grade C) si prin ergonomia pe care o aduc in bucataria noastra.

  vase yena oferta

  Retete compatibile cu un vas Yena

  Puteti prepara de la lazagna si musaca, pana la fripturi, prajituri sau orice alta reteta doriti. Dupa racire se poate introduce in frigider, fara a fi necesara mutarea in alt recipient, ceea ce il face foarte iubit de catre bucatari si gospodine.

  Distributia caldurii se face uniform pe toata suprafata vasului, permitand astfel obtinerea unor preparate extrem de bine facute, care se topesc in gura. Avand capac, cu un vas Yena puteti pregati retete care necesita un timp indelungat de gatire la cuptor, 4-5 ore pentru o friptura excelenta de vita sau porc.

  Pofta buna!

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :