Mancare bebelusi

Orez expandat Organix Finger

Biscuitii rondele din orez expandat Organix Finger se adreseaza bebelusilor cu varste de la 7 luni+ (etapa a doua de diversificare) si se remarca prin ingrediente 100% naturale fara adaosuri de coloranti, aditivi, zaharuri sau sare.

viataverdeviu.ro

Sortimente de orez expandat Organix Finger

Producatorul din Marea Britanie este specializat in hrana pentru copiii de la 4 la 12 luni si peste si ne propune un portofoliu de sortimente atragatoare din care copiii nostrii cu siguranta vor gasi un gust care sa le faca placere.

orez-expandat-mere-organix-fingerMereorganix-finger-orez-expandat-cireseCireseorganix-finger-eco-bananeBananeorez-expandat-smeura-organix-fingerZmeura si Afineorez-expandat-morcovi-si-rosii-organix-fingerMorcovi si Rosiiorganix-finger-eco-capsuniCapsuni

Gasiti oferte pentru aceste produse la eMag.

Si, cum orice adult se incadreaza in targetul comercial de 7 luni + al acestui produs si cunoscand utilitatea dietetica a gustarilor din orez expandat, m-am gandit ca acesti biscuiti rondele pot ajunge usor in atentia celor care isi doresc o viata sanatoasa, bazata pe o dieta naturala si echilibrata. Produsele nu contin gluten sau derivate din grau si sunt foarte potrivite si pentru hrana celor care au ales o dieta fara carne.

viataverdeviu.ro

Oricare dintre numeroasele variante ale acestui produs, luata la birou, face diferenta intre o dieta sanatoasa, care cuprinde gustari intre mese si obiceiurile periculoase pentru sanatate, cand ora pranzului ne gaseste cu o pofta de mancare greu de satisfacut si consumam o cantitate mare de hrana.

Valorile nutritionale pentru aceste produse din orez expandat le gasiti in urmatorul tabel:

informatii-nutritionale-orez-expandat-organix-finger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *