Mancare bebelusi

Orez expandat Organix Finger

Biscuitii rondele din orez expandat Organix Finger se adreseaza bebelusilor cu varste de la 7 luni+ (etapa a doua de diversificare) si se remarca prin ingrediente 100% naturale fara adaosuri de coloranti, aditivi, zaharuri sau sare.

cititor xml efactura pdf

Sortimente de orez expandat Organix Finger

Producatorul din Marea Britanie este specializat in hrana pentru copiii de la 4 la 12 luni si peste si ne propune un portofoliu de sortimente atragatoare din care copiii nostrii cu siguranta vor gasi un gust care sa le faca placere.

orez-expandat-mere-organix-fingerMereorganix-finger-orez-expandat-cireseCireseorganix-finger-eco-bananeBananeorez-expandat-smeura-organix-fingerZmeura si Afineorez-expandat-morcovi-si-rosii-organix-fingerMorcovi si Rosiiorganix-finger-eco-capsuniCapsuni

Gasiti oferte pentru aceste produse la eMag.

Si, cum orice adult se incadreaza in targetul comercial de 7 luni + al acestui produs si cunoscand utilitatea dietetica a gustarilor din orez expandat, m-am gandit ca acesti biscuiti rondele pot ajunge usor in atentia celor care isi doresc o viata sanatoasa, bazata pe o dieta naturala si echilibrata. Produsele nu contin gluten sau derivate din grau si sunt foarte potrivite si pentru hrana celor care au ales o dieta fara carne.

difuzoraromaterapie.ro

Oricare dintre numeroasele variante ale acestui produs, luata la birou, face diferenta intre o dieta sanatoasa, care cuprinde gustari intre mese si obiceiurile periculoase pentru sanatate, cand ora pranzului ne gaseste cu o pofta de mancare greu de satisfacut si consumam o cantitate mare de hrana.

Valorile nutritionale pentru aceste produse din orez expandat le gasiti in urmatorul tabel:

informatii-nutritionale-orez-expandat-organix-finger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *