Hit enter after type your search item
  Jurnal Culinar

  Retete rapide si gustoase

  Orez expandat Organix Finger

  /
  /
  /
  810 Views
  img
  Oferta difuzoare aromaterapie Coada de sirena copii

  Biscuitii rondele din orez expandat Organix Finger se adreseaza bebelusilor cu varste de la 7 luni+ (etapa a doua de diversificare) si se remarca prin ingrediente 100% naturale fara adaosuri de coloranti, aditivi, zaharuri sau sare.

  Sortimente de orez expandat Organix Finger

  Producatorul din Marea Britanie este specializat in hrana pentru copiii de la 4 la 12 luni si peste si ne propune un portofoliu de sortimente atragatoare din care copiii nostrii cu siguranta vor gasi un gust care sa le faca placere.

  orez-expandat-mere-organix-fingerMereorganix-finger-orez-expandat-cireseCireseorganix-finger-eco-bananeBananeorez-expandat-smeura-organix-fingerZmeura si Afineorez-expandat-morcovi-si-rosii-organix-fingerMorcovi si Rosiiorganix-finger-eco-capsuniCapsuni

  Gasiti oferte pentru aceste produse la eMag.

  Si, cum orice adult se incadreaza in targetul comercial de 7 luni + al acestui produs si cunoscand utilitatea dietetica a gustarilor din orez expandat, m-am gandit ca acesti biscuiti rondele pot ajunge usor in atentia celor care isi doresc o viata sanatoasa, bazata pe o dieta naturala si echilibrata. Produsele nu contin gluten sau derivate din grau si sunt foarte potrivite si pentru hrana celor care au ales o dieta fara carne.

  Oricare dintre numeroasele variante ale acestui produs, luata la birou, face diferenta intre o dieta sanatoasa, care cuprinde gustari intre mese si obiceiurile periculoase pentru sanatate, cand ora pranzului ne gaseste cu o pofta de mancare greu de satisfacut si consumam o cantitate mare de hrana.

  Valorile nutritionale pentru aceste produse din orez expandat le gasiti in urmatorul tabel:

  informatii-nutritionale-orez-expandat-organix-finger

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :