Hit enter after type your search item
  Jurnal Culinar

  Retete rapide si gustoase

  Difuzor de aroma cu functie umidificator

  /
  /
  /
  1845 Views
  img
  Oferta difuzoare aromaterapie Coada de sirena copii

  Calitatea aerului pe care il respiram trebuie sa fie una dintre grijile principale in perioada de iarna, atunci cand caloriferele sau sobele determina uscarea aerului din casa sau birou.

  Exista studii care arata ca un aer uscat afecteaza aparatul respirator uman. Dar nici nu era nevoie de aceste studii. Stim si noi cum este sa ne trezim dimineata cu gatul uscat si iritat, in special in noptile reci de iarna, cand sursele de incalzire sunt setate la maximum.

  Solutia partiala pentru a contracara acest neajuns este sa punem un vas cu apa pe sursa de caldura. Apa din vas se va evapora si va intretine umiditatea din aer. Insa aceasta solutie nu reuseste sa atinga cotele minime pentru a asigura un confort acceptabil.

  O metoda mult mai eficienta este utilizarea unui umidificator cu difuzare de arome esentiale. Acest aparat reuseste prin intermediul tehnologiei cu ultrasunete sa genereze vapori de apa si sa pastreze un aer ideal in incaperi (dormitor, camere de zi sau birouri).

  Gasiti aici oferta pentru un umidificator difuzor aromaterapie.

  difuzor aroma umidificator

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :