Ciuperci sote la tigaie


Ciuperci sote

O garnitura de ciuperci sote este minunata atunci cand timpul nu va permite sa pregatiti una mai complexa, dar se bucura de apreciere in cele mai multe cazuri.

Ingrediente reteta ciuperci sote la tigaie

  • 500g ciuperci champignon
  • ulei
  • sare si piper

Modul de preparare este foarte simplu si rapid. Tot ce aveti nevoie este o caserola de ciuperci champignon si o lingura de ulei. Daca ciupercile sunt mici, nu mai este necesar sa le curatati de coaja, o simpla spalare sub jet de apa este suficienta. Ciupercile ramase in forma intreaga sunt mai atragatoare in farfurie decat o gramajoara de feliute.

Ciuperci sote

Incingeti uleiul, aruncati in tigaie ciupercile si puneti repede capacul. Ciupercile trebuiesc scurse bine inainte de a intra in contact cu uleiul, altfel veti fi victima uleiului razbunator. Cand uleiul inceteaza sa se mai lamenteze, asezonati cu sare si piper proaspat macinat. Inchideti focul cand ciupercile si-au redus volumul si au capatat o culoare maronie.

Asta e tot.

Reteta Jurnal Culinar
recipe image
Denumire
Ciuperci sote
Publicat
Timp total
Voturi
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *