Garnituri

Ciuperci sote la tigaie

O garnitura de ciuperci sote este minunata atunci cand timpul nu va permite sa pregatiti una mai complexa, dar se bucura de apreciere in cele mai multe cazuri.

chilipirul-zilei.ro/

Ingrediente reteta ciuperci sote la tigaie

  • 500g ciuperci champignon
  • ulei
  • sare si piper

Modul de preparare este foarte simplu si rapid. Tot ce aveti nevoie este o caserola de ciuperci champignon si o lingura de ulei. Daca ciupercile sunt mici, nu mai este necesar sa le curatati de coaja, o simpla spalare sub jet de apa este suficienta. Ciupercile ramase in forma intreaga sunt mai atragatoare in farfurie decat o gramajoara de feliute.

Ciuperci sote

chilipirul-zilei.ro/

Incingeti uleiul, aruncati in tigaie ciupercile si puneti repede capacul. Ciupercile trebuiesc scurse bine inainte de a intra in contact cu uleiul, altfel veti fi victima uleiului razbunator. Cand uleiul inceteaza sa se mai lamenteze, asezonati cu sare si piper proaspat macinat. Inchideti focul cand ciupercile si-au redus volumul si au capatat o culoare maronie.

Asta e tot.

Reteta Jurnal Culinar
recipe image
Denumire
Ciuperci sote
Publicat
Timp total
Voturi
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *