Ceapa rosie caramelizata


Ceapa rosie caramelizata

Cand aveti nevoie de o garnitura deosebita o puteti incerca, dar audienta trebuie sa detina atractie la ceapa calita.

Ingrediente reteta :

  • cateva cepe rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • o lingura zahar brun
  • sare si piper

Ceapa rosie caramel

Mod de preparare ceapa rosie caramelizata

Curatati, spalati si taiati ceapa rondele nu foarte subtiri si puneti la calit in ulei de masline. Dupa 2 minute adaugati zagarul brun si tineti inca 4 minute pe foc, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Asezonati dupa gust cu sare si piper.

Atentie la timpul de gatire, daca tineti prea mult pe foc, sau daca amestecati prea mult riscati sa stricati aspectul produsului final deoarece se topeste.

Ceapa rosie

Puteti sa folositi pe blatul de pizza, in sandwich-uri sau ca garnitura pentru diverse preparate.

Pofta buna!

Reteta Jurnal Culinar
recipe image
Denumire
ceapa rosie caramelizata
Publicat
Timp total
Voturi
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *