4 Dec 2016
Dec 4 2016

O reteta foarte usoara de calamar umplut cu orez care poate fi transformata usor in reteta de orez cu fructe de mare, dar nu ar avea aceeasi atractie. Calamarii sunt fructe de mare cu multa savoare si vor fi de ajuns pentru a transforma orezul banal intr-o gustare […]

Read More
8 Noi 2016
Noi 8 2016

De curand am descoperit o jucarie extrem de interesanta si antrenanta pe nume kendama. Istoria acestei pasiuni porneste din timpuri imemoriale si a fost ridicata la nivel de arta in Japonia, fiind importata la inceputul secolului 21 si in SUA si Marea Britanie. Jucaria este una simpla, formata […]

Read More
19 Oct 2016
Oct 19 2016

Biscuitii rondele din orez expandat Organix Finger se adreseaza bebelusilor cu varste de la 7 luni+ (etapa a doua de diversificare) si se remarca prin ingrediente 100% naturale fara adaosuri de coloranti, aditivi, zaharuri sau sare. Sortimente de orez expandat Organix Finger Producatorul din Marea Britanie este specializat […]

Read More
18 Oct 2016
Oct 18 2016

Una dintre retetele culinare care concureaza pentru titlul de cea mai simpla si rapida reteta este cea de cartofi la cuptor cu usturoi si rozmarin. Numai cand amintesc de faptul ca ingredientul principal este cartoful, iar metoda de preparare presupune aruncarea acestuia intr-o tava la cuptor, ne imaginam […]

Read More
12 Sep 2016
Sep 12 2016

Într-o eră în care fast-food-ul, mâncarea preambalată și lucrurile nesănătoase joacă unul dintre cele mai mari roluri în viața fiecăruia, într-o lume disperată după imaginea unor vedete fără forme și fond, într-o societate nebună după aparență și mai puțin după esență, trebuie să intrăm și noi în rând […]

Read More
12 Apr 2016
Apr 12 2016

Traditia de Paste ne ofera o data in plus ocazia sa ne desfatam cu desertul preferat de sute de ani al romanilor, iar complexitatea unei retete de cozonac ne ofera satisfactia prepararii unei opere pe care o vor lauda toti membrii familiei dar si invitatii. Ingrediente pentru 3 […]

Read More
24 Noi 2015
Noi 24 2015

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai populare retete culinare romanesti. Desi pare complicata, va asigur ca nu e asa deloc. Ingrediente perisoare Carne tocata amestec vita porc O jumatate de cana cu orez O ceapa mare 3 linguri de pesmet 2 oua Sare si piper Amestecati […]

Read More
23 Noi 2015
Noi 23 2015

Din categoria „ce mancam astazi”, va prezint o reteta de pilaf cu carne de rata. Am luat de la Lidl 2 pulpe de rata si am incropit un pilaf. Ingrediente pilaf cu rata Carne de rata Orez Ceapa Morcov Patrunjel Sare si piper Puneti orezul la inmuiat intr-un […]

Read More
22 Noi 2015
Noi 22 2015

Imi place mult pestele si incerc sa ofer familiei cel putin 2-3 mese de peste pe saptamana. Fie ca este salau, somon sau crap, pestele este un aliment sanatos si binevenit regimul alimentar. Astazi am avut salau si am incercat sa obtin un gust cat mai pronuntat de […]

Read More
11 Noi 2015
Noi 11 2015

O reteta de paste cu carne tocata foarte simpla si rapida care nu da gres niciodata. Se potriveste de minune atunci cand timpul este pretios si scurt, dar totusi ai nevoie de un preparat care sa uimeasca invitatii la masa. Reteta de paste cu carne Aveti nevoie de […]

Read More